Vi sätter färg på din vardag

Pulverlacken i Hillerstorp  är ett modernt pulverlackeringsföretag mitt i Gnosjöandan.

HILLERSTORP

Pulverlacken

Ett modernt pulverlackeringsföretag

Genom ett personligt bemötande och ett nära samarbete skapar vi en serviceinriktad verksamhet som tillgodoser kundens önskemål. Vi satsar på en modern flexibel utrustning och var först i Sverige med att installera ett helautomatiskt pulverkök som innebär snabba färgbyten och korta ledtider till hög kvalitet.

Mer om oss

Våra tjänster

Kvalitét & Service

Vårt fokus och strävan efter kvalitet är grundstommen i hela vår verksamhet. För att säkerställa att produkten håller rätt kvalitet, sker en fulltäckningskontroll efter lackeringsprocessen. Detta för att garantera ett högklassigt resultat.

En stor anledning till att vi har återkommande kunder har att göra med vårt fokus på kvalitet och långsiktiga samarbeten med vår kunder.

Engagemang & Kompetens

Våra engagerade  medarbetare är kompetenta och tänker alltid på kundens bästa. Vi ställer höga krav på att våra medarbetare, att arbetet ska hålla en hög kvalitetsmässig standard och att det efter varje avslutat projekt ska finnas en nöjd kund.

Inom- & utomhus

Vi lackerar allt från designmöbler till inredning för butiker. Vi erbjuder även lackering av allt inom utomhuslackering – från utemöbler till byggbeslag och fasader.

 Vi förbehandlar godset med oxilan som agerar skydd för att förlänga produktens livslängd.

Miljö

Vi arbetar aktivt för att minska miljöpåverkan. Både för vår planets skull men även för vår kunders och då ur ett ekonomiskt perspektiv. Genom att göra rätt först behöver vi inte göra om.

Din leverantör

Vårt breda utbud av kulörer samt en personal med mångårig erfarenhet gör Pulverlacken i Hillerstorp till ett självklart val av leverantör.

Pulverlacken

ett modernt pulverlackeringsföretag

REFERENSER

Vad våra kunder tycker om oss

★★★★★

Jag är mycket nöjd med utfört arbete. Kunnigt och omsorgsfullt. Hantverkarglädjen genomsyrar helt klart resultatet.

Awal, Peter

★★★★★

Vi kan varmt rekommendera Assars/Pulverlacken. De är väldigt lättsamma att ha att göra med. Vad gäller arbetet är de flexibla och kreativa samt kommer med många bra lösningar.

Trådartiklar, Alexander

★★★★★

Vilket hantverk! Professionella och snabba där de inte tummar på kvaliteten. Rekommenderas starkt.

Steelnova, Johan

info@pulverlacken.se

+46 0370-34 62 90

Järnvägsgatan 35
335 73 Hillerstorp

Slutna system

Vi arbetar i så hög grad som möjligt i slutna system för att inte ha några utsläpp. Vi värmer upp våra ugnar med biogas och återvinner värmen för att värma våra lokaler.

Ett varmt mottagande

På Pulverlacken är det en familjär stämning som smittar av sig till kontakten med våra kunder och leverantörer.

Sociala medier